måndag 15 augusti 2011

Tillbaka till skolan!

Idag blir det rest tenta klockan 10 i skolan. Har bestämt mig för att ta uppehåll igen i höst och eventuellt i vår. 

Vet vad ni tänker :)
- Åhhhh, va hon är strulig!!
Ja, kanske det ^^

Men jag har planer med allt! Nästa sommar blir det ju bäbisverkstad, och då passar det ju bra att ha heltidsjobbat med en bra lön ett år innan ;) Mammapenningen/föräldraledighet baseras ju på senaste årets arbete... Jag är stolt att jag nu gjort ett av tre år till sjuksköterska!! Nästa höst är det back on track igen, passar bra att plugga första halvåret som preggo om man mår illa osv. Skolan är ju bara några timmar om dagen medans heltid är åtta-nio timmar måndag till fredag!
Nu är jag lite i valet vilket arbete man ska välja. Funderar på klädbutiken men det vore kul med lite omväxling. Tänkte skaffa mig heltid på kanske något Ica Maxi eller Coop Forum!? Vi får se... Ska ordna något denna veckan.

I eftermiddag ska jag medverka i en parsketch för "Lilla Al Fadji show" som har inspelning för fullt. Har för en gångs skull lyckats få med Basse, som ska "spela min pojkvän" :) Ska ta lite bilder från spektaklet och posta ikväll!

I helgen vart det Falkenberg. Mådde riktigt superbt att vara där, första gången jag känt så på över tre år! Säkert bara fjärde-femte gången sedan jag flyttade i för sig... 


"There comes a point in your life when you realize who matters,

who never did, who dont anymore, and who always will.

So dont worry about people from your past,

there is a reason why they didnt make it to your future."Kusinen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar