måndag 27 maj 2013

JAG OCH CAMILLA GÄSTADE ASCHBERG I RADIO1

Idag tog jag och Camilla tempen på svenskarnas sexåsikter hos Aschberg. Vi va planerade att sända mellan 15.00-16.30 men stannade till 18.00 :)

Här kan ni lyssna på programmet.

Jag börjar helt ärligt bli lite trött på allt sex & samlevnadsprat i samband med "69 saker", men denna eftermiddag va hysteriskt kul! Tack vare en bubblande Camilla, rättfram Robban och underliga lyssnare... :)

Jag förstår inte hur man skulle orka arbeta som sexolog, krönikör eller liknande. Hur intressant är ämnet egentligen? Jag förstår inte riktigt hur folk ooorkar vara så intresserade, blyga, nyfikna, restriktiva, hämmade, ångestladdade m.m. när det kommer till ämnet. För sjutton, bara kör på!? :) Det är väldigt lite som är onormalt så sluta oroa er!! :)


Basse sitter ju några studios bort på RIX... 


2 kommentarer:

 1. Varför ska man kolla på programmet du är med i då om det nu är så uttjatat (vilket det är)?
  Fnissiga tjejer som babblar om sex känns också uttjatat.

  SvaraRadera
 2. Klart du inte behöver kolla!? :)
  Men det är bra att tjejer syns och hörs rent allmänt i sammanhang kring sex, relationer och samliv. Det håller säkert du också med om :) Ang. att vi är fnissiga; där är jag så jäääävla trött på alla politiskt korrekta debatter. Fy fan va trist och sitta och glo på en saklig diskussion utan fniss, skratt och allmänt svammel emellanåt...!
  Fast det är klart, smaken är ju som baken.
  Ut och grilla, kläck en bira och umgås med vänner istället för att uggla framför tvn om du nu ändå inte tycker det är bra!! :)

  SvaraRadera