söndag 6 oktober 2013

POLSK START PÅ VECKAN

Vilken underbar helg! Igår kom svärföräldrarna på besök så vi hade kräftafton följt av soffhäng långt in på småtimmarna.

Idag åkte vi alla på megaloppis
och röjde bland borden. Svärmor hade tur och hittade en del fynd men jag tyckte mest det var skit... Efter detta blev det Ikea-lunch följt av Ikea-stros. Förstå vilken mysig söndag!! 

Väl hemma segnade jag ner i sängen två timmar, jag äter ju fortfarande penicillin (omfattande operation) vilket tar på krafterna :( Vaknade vid 18 och beslutade mig för att laga något kul till lunch imorron. Hamnade på en polsk receptsida och drog igång superprojekt :)

Efter tre timmar stod fyra lådor klara, koldolmar med tomatsås och färsbiffar med stekt kål (+bacon och lök). Mums, annorlunda!!
Här hittar du båda recepten :)


2 kommentarer:

  1. Berätta gärna mer om din operation! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hallå! Jag ska!! :) Det kommer komma ett låååångt inlägg om allt före, under och efter operationen. Detta inlägg kommer vara lite speciellt då jag hoppas sökmotorerna ska hitta till det, och på så sätt kanske hjälpa andra som är nyfikna på en operation. Läsare kommer antingen få avsmak eller mersmak :) Håll tillgodo till tisdag!!

      Radera