söndag 2 december 2012

HEJ OCH GODNATT

Hur har helgen varit mina fina vänner?
Jag har haft pojkvänsfritt och passade på att hämta hit Vanessa för lite mys. Vi drack vin, smet ut på upptåg i stan och avslutade med seeeen filmkväll. Släpade oss till sängen 05.30! Så sent/tidigt har jag nog inte vart uppe på flera år... :)

Det va kul igår vilket resulterade i en relativt ångestladdad söndag.
Jag avskyr när dagar faller mig ur tiden utan att få något gjort!! Idag har jag legat i sängen och fallit in och ur sömn. Knappat lite på mitt lönesystem i Fortnox och gjort lite bokföring.
På tisdag har Effecta Eventpersonal ett nytt uppdrag, så det har vart lite planering inför det... Jag har tillsatt en teamleader för eventet då jag själv inte kommer vara på plats, känns tryggt att överlämna ansvaret till denna personen. Kul att företaget tar sig framåt även på egen hand, efter lite påputtning och organisering av mig!

Imorron är det inspelningsdag, heeeela långa dagen ska tillägnas åt Tv3 och "69 saker om sex".
Har ångest över kläder, skulle in till stan och shoppat idag... :( Men istället har jag legat hemma pga sömnbrist. Va inte bakis eller så, bara helt död utan sömn.

Jag har haft lite dålig energi senaste veckorna. Vet inte exakt vad som hänt, men jag har känt en del ångest. Jag är ju en listfaschist, organisationsdiktator samt kontrollfreak och på senaste tiden har jag inte lyckats pussla in allt i mitt schema. Jag känner att jag inte sköter mina tillgångar på det sättet jag har kapacitet till. Det rör sig om skola, företaget, vänner, utseende, vikt osv. Dessutom får vi hem Doris på lördag!!!!
Hon kommer ju självklart bli prio ett, men sen är det så jäkla många andra saker som måste underhållas... Hmm... Kanske att jag måste ta hjälp av en revisor som sköter den ekonomiska biten i företaget några månader framåt... Just företagsbiten äter upp mycket tid.

Jag ska skriva ner en lång lista på småsaker jag har ångest för. Varje morgon ska jag välja ut fem av dessa småsaker och åtgärda dem. På så sätt ska jag nog må lite bättre innan nästa helg.
Till exempel imorron: innan jag tar taxi till Sto/Cph studio, imorron ska jag...
 - gå till posten och hämta ut en portfölj
 - städa upp i ena garderoben
 - se till så Basse fixar lite i mitt kontor (ska skära till skrivbordet så det passar in i vardagsrummet, måste åka till typ K-rauta)
 - kolla dagispriser/rabatt för två hundar
 - beställa SJ biljetter till Malmö för mitt läkarbesök

Idag hann vi i alla fall åka förbi Doris, sista träffen innan vi hämtar hem henne!

1 kommentar:

  1. Hej Evelina!
    Kontakta mig så fort du ser detta på emma.siljeholm snabela hotmail.se :)

    SvaraRadera