tisdag 23 juli 2013

FILLERS I KINDER HOS TERES PLASTIKKIRURGGRUPPEN

Måste bara passa på att visa den otroliga skillnaden...!!

Jag har börjat gå regelbundet hos Anita som är hudterapeut på Plastikkirurggruppen. Tycker det är skönt att komma dit sådär var 4-6 vecka och få lite rådgivning. Slippa tänka själv liksom :) Antingen köper jag någon skön kräm, får ansiktsmassage eller bara allmän rådgivning/tips. Väl värt pengarna, att investera i sig själv. Jag går aldrig ut på krogen eller har andra dyra utgifter, så att lägga pengar på ytligheter som detta är jag värd :)

För några veckor sedan gjorde jag en peeling som jag är supernöjd med (ska göra ett längre infoinlägg senare) och förra veckan la jag fillers i kinderna. Det blev en otrolig skillnad!! Man ser det speciellt på bilden nedan...

Jag har aldrig haft sådär klämvänliga kinder, men nu har jag det. Väldigt ungdomlig :) 6 kommentarer:

 1. Hejsan! Arbetar ni endast med events i Stockholm eller i andra städer också?

  SvaraRadera
 2. Jätte fint!!!

  Hur många ml och vad fick du betala där?/ Veronica

  SvaraRadera
 3. Hej, tack för din komplimang!
  Jag vet faktiskt inte hur många ml Anita använde, vill inte "haka upp mig" på saken utan brukar be henne lägga i så som hon tycker passar :)
  Jag fick betala 4000 kr vilket är ett "normalt" pris.

  Kan varmt rekommendera kliniken!! Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! läste att du gick hos Jean Hadad förut och gjorde fillers i kinderna. Är bara nyfiken på varför du bytte behandlare? Är Anita bättre? Funderar själv på att lägga fillers i kinderna nämligen och kan inte bestämma mig vart jag ska gå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, ja jag har gått hos Jean många gånger. Han är fantastiskt duktig och jag rekommenderar ALLA att gå till honom! Jag har vart otroligt nöjd varje gång jag vart där, bra priser och en skicklig läkare. De har dessutom laser på hans klinik.
   Varför jag bytte? Har inget egentligen svar, hade lika gärna kunnat gå dit igen men jag gjorde mina bröst förra året hos Plastikkirurggruppen (OMG är sjukt nöjd!!) så det föll sig naturligt att träffa deras hudterapeut.
   Anita lade botox på mig ett par gånger, sen blev det refill i läppar och därefter kinder :)
   Anita är även hon otroligt duktig. Om du ska välja någon; ta den salong som ligger närmst. Båda är faktiskt Sveriges topp 2!!

   Jag har 20% hos båda salongerna till slutet av mars (fick julklapps"kuponger"), om du mailar mig kan jag sända en av dem till dig. evelina@effectaevent.se

   Stort lycka till med dina fillers :)
   <3

   Radera
 5. Tack för svar. Har mailat dig :)

  SvaraRadera