måndag 21 januari 2013

LITE UPPDATERING

Har genomgått en smärre planeringskris och har beslutat att pausa mina studier. Jag ska avsluta de kurser jag inte är klar med, men sen blir det paus. Företaget kräver heltid nu.
Mycket sorg i hjärtat när hjärnan står bakom besluten :)

Ang företaget går jag med hård kraft att marknadsföra Effecta i digatala medier och telefonen ringer flera gånger per dag med nya jobb. Bara idag har jag fått flera uppdrag till sommaren, då vi ska bemanna bröllop runt om i Sverige! Kul!
Ska bli spännande att utvärdera intäkter minus kostnader för marknadsföring om några månader.

Vill ni veta en hemlis...?
Jag är farligt nära att passera 200 tusen sträcket i omsättning ;)
*hörde jag "gooooo Eve" :)*

I fredags firade jag och Vanessa Dj Tiestos födelsedag. Han va i Sverige tors+fre och självklart ville han parta :) Vart bjudna till V och hans fest, sååå kul. Han är så jäkla trevlig och jordnära person.
Jag va så jädrans snygg i mina linser och fransar, grät lite blod dagen efter när jag insåg att jag inte tagit några kort.... 

Damen som vägrar frysa om fossingarna :)

För första gången i livet har jag köpt ett par riktigt rejäla vinterskor. De kommer från Viking som är specialister på varma och funktionella skor. Har ni någonsin haft sånahär rejäla vinterdojjor?
Kan inte vänja mig - mina fötter är varma när jag är ute i snön.
Inte att de håller värmen - utan de värmer verkligen upp fötterna!? När jag vart ute någon timma och sedan kommer hem och sticker ner händerna i skorna är det varmt!! Lite som en ugn... Heeeelt sjukt! Verkligen värt priset, dessa kommer hålla lika bra kanske 4-5 vintrar...
Kan varmt rekommendera alla slags skor från Viking, tänk på det nästa gång ni köper funktionella skor eller stövlar.


Det blev ett hundcafé över lunchen idag. Doris ville väldigt gärna smaka på maten :)
Va tvuuungen att sätta henne på bordet "bara för att"... hihi

2 kommentarer:

  1. Har kollat på 69 saker om sex, och måste säga att du lever verkligen strikt efter normer, alla dina åsikter har ju speglats över media så det skriker om det. mår illa av personer som du.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym,

    TACK kära du för din feedback!
    Visst.... det är sorgligt när människor som du, ser ner på andra människor. Men jag blir ändå lika glad varenda gång människor som dig vaknar till där hemma i tv sofforna :)
    När du blir helt gaaaaalen, till och med ILLAMÅENDE av "personer som mig". Du blir så illa berörd av hur jag vill leva mitt liv att du:
    googlar mig, letar upp mitt namn, söker upp min blogg och därefter tar dig tid att kommentera! :)

    Tänk att vi människor 2013 fortfarande kan vara så fördomsfulla? Jätteintressant och jag blir så motiverad av att skapa mer karaktär av "den blonda tjejen i tv" :)

    Jag tycker du ska fokusera mer på saker som gör dig glad, kanske en rolig hobby? Vänner?
    Eller om du nu måste näthata folk som du inte känner; det finns krig och svält i världen. Är det inte bättre att du blir illamående på diktaturer, politik osv?

    SvaraRadera