tisdag 31 juli 2012

MOT BÅSTAD

Idag ska vi tillbringa dagen i Sebastians nostalgi. Det blir en dag i Båstad, där han pluggade radio drygt två år. Vi ska titta på hans gamla lägenhet, besöka skolan osv. Mysigt! Ikväll ska vi göra något väääldigt udda, ni kan aldrig gissa!!

Vi har det underbart, om inte blött, i Falkenberg! Igår hängde vi med Kenny och Jenny (visst är det härligt med namnen ;)). Vi va i Glommen och fiskade följt av grillning och soffhäng... Sånt saknar man i Stockholm, "barndomsväns-häng". Även om man lär känna nya vänner blir det aldrig på samma nivå som dedär "riktiga", som man känner utan och innan. Nästan som en bror eller syster...

Det är så korta avstånd till allt i en småstad också. Vart man än ska tar det max (verkligen max) femton minuter, man kan göra saker mer spontant här i småstan. Typ som när vi åt lunch: helt plötsligt bestämmer vi att fiska. Det tar några minuter och hämta spön därefter tio minuter till stranden :)
Såna spontana påhitt visste man inte hur betydelsefulla de va när man bodde i Falkenberg. Närheten, det är en förbisedd frihet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar