lördag 4 augusti 2012

SEMESTERSCHEMA

Som ni vet är jag en listfascist. Allt ska noga planeras, gärna timvis på semestern. Alla städer vi besöker har jag förslag på utflykter och kulturupplevelser. På så sätt kan man ju verkligen slappna av, man vet ju i förväg hur kul man kommer få :) Varje morgon vaknar man upp och tänker: "ååå, va kul, idag ska vi xxx!" Än så länge har vi gjort massor av spännande saker... Ridning, jakt, fjärilssafari, fårfarm m.m.

Jag börjar jobba om drygt en vecka, innan dess ska vi:
 - Lördag till måndag. Upp till Vadstena och "campa" två dagar. Stuga med kök men gemensamma våtutrymmen. Vi va i Gränna för två år sedan och det va helt underbart "svensson" :) Nu kör vi igen!

 - Måndag till torsdag. Mera uppåt till Lysekil och bo hos svärföräldrarna. Denhär trippen innefattar både Smögen och Kungshamn.

 - Torsdag till lördag. Kör vi tvärs över landet neråt och hamnar i Kalmar. Basse ska leda Rix Fm Festival. Om vi orkar blir det någon dag på Öland.

 - Lördag till måndag. Upp igen, ända till Köping. Relaxar och Basse ska skriva material till sin kommande stand up.

 - Måndag. Stockholm, semestern är slut!


Haha, tror vi har bränt en jordenrunt resa i bensinpengar! Vi åker upp och ner, kors och tvärs. Som tur är trivs Basse med att köra, medans jag och Tessie latar oss i vågrätt tillstånd i baksätet :)

Ballaste macken so far ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar