tisdag 23 oktober 2012

COOLASTE KVINNAN

Vet ni vem jag ska träffa i veckan!?
Ledtråd: En stark kvinna med otroligt karisma, utstrålning och en vass tunga.  Hon står för den hon är, även om det inte innefattas till majoriteten av samhället. Hon går sin egen väg, för att den är rätt för henne. Hon är inte bara en förebild för mig, utan för många andra. Hon har sidor alla borde lära sig mer av -  empati, förståelse och tålamod.

Hon verkar ha ett hjärta av guld, men är säkert jävligt vass när det gäller. Detta är en kvinna som borde få större genomslagskraft i "den allmänna media" än vad hon tidigare fått. Hon ger minoriteter ett ansikte som säkert inte alltid är så lätt att bära, hon sprider kunskap. Hon verkar klok och vis, lugn med ett jäkla temperament om det krävs. Hon tar inte skit från någon som inte är värd hennes uppmärksamhet.

Det jag mest inspireras av henne, då jag följt henne i media, är hennes drivkraft att leva ett jäkligt kul och enkelt liv. Hennes insikt av att "leva här och nu".

Hon är någon jag faktiskt har i min bekantskapskrets, men eftersom jag typ aldrig går ut på krogen har jag missat henne.
Jag ringde henne tidigare idag och följande meningar utbyts:
 - Ok, men då tycker jag vi träffas så kör jag en intervju med dig till min tv3 blogg.
 - Ja, det blir skitbra. Jag ska prata med mina vänner så får vi hitta på något smaskigt ämne...
 - Härligt, men du... Mina bloggläsare gillar bilder, så se till att piffa upp dig till vår träff!
 - Ehh.... Hur menar du nu?
 - Ja, alltså haha kom inte i myskläder, osminkad och en rufsig boll på huvudet.
 - Gumman. Jag har drömt hela mitt liv om att bli en kvinna. Det är en ära för mig att vakna varje morgon som kvinna. Jag skulle aldrig gå utanför dörren utan att göra iordning mig...
 - Ehhh... ok. Shit det låter ju jobbigt...?

Har ni någon aning...?
Hon va med i Big Brother endast för att sprida ett budskap. Hon struntade fullständigt i mingelfester, barturnéer och annat. Hon kör sitt eget race.

Självklart talar jag om VANESSA LOPEZ!!!Eftersom mina läsare på tv3 ganska snävt är intresserade av ett speciellt ämne ska vi fokusera på att fånga intresset hos de som läser samtidigt som vi har en seriös underton. Vi ska prata orgasmer, sexleksaker och skönhetsoperationer :)

Denhär gudinnna ber jag "piffa till sig lite innan vi ses"... Suck.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar