tisdag 23 oktober 2012

LITE SOPPING SOPPING

Imorron har jag tid hos frissan och nagelteknologen, så dagen till ära ägnades åt lite shopping. Inte några mängder, vi snackar kvalitet istället för kvantitet. Hur hittar man detta då utan att gå in i svindyra affärer? Vi vanliga dödliga som handlar på typ Gina och H&M?

Jo, man tar hjälp av en stylist!! Det kan låta avlägset, men jag är övertygad om att det kommer bli superstort i framtiden. Vi använder ju oss av stylister nästan varje gång vi går in i en butik. Problemet är bara att personalen i butiken vill sälja sina egna saker... Tar du hjälp av en stylist blir det en helt annan ärlighet -  och en helt ny nivå på kunskap. 

Skaffar man sig en stylist slipper man spendera massa pengar på onödiga kläder man ändå aldrig kommer använda. En stylist hjälper dig investera i några få saker som du kommer ha användning av mycket längre än ett jäkla reaplagg...

Så jag svängde förbi Bobby Hadodo som äger Dressroom i Skrapan. Han är verkligen så jävla grym, har stylat alla "kändisar" i Sverige - allt från Puma Swede till Reinfeldt. Hur ballt är inte det!? :)

Tydligen är nitar fortfarande jäkligt inne, och något som Bobby tyckte jag skulle passa i... Köpte en mössa, ett par jeans och ett par skinnhandskar. Kändes som bra investering!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar