torsdag 25 oktober 2012

LASER CENTER I SOLNA CENTRUM

Jag och Vanessa kom till kliniken vid 17 och som tur va hade Jean inga fler kunder - vi kom inte därifrån förrän 20!! 

Detta kommer verkligen från hjärtat: Jag har aldrig träffat någon så duktig läkare som Jean på Laser Center i Solna centrum. Det va heeelt otroligt vilken talang för att skulptera! Han ville inte göra mina läppar, la istället i filler i mina kindben och kring mungiporna. Jag tog bort tre pigmentsförändringar. Jag körde botox i hela ansiktet, kring näsan och i käkmusklerna - resultaten blev helt otroliga! Man ser inte botoxens fulla effekt förrän om några dagar men alltså.... Mina kindben är helt amazing! Jag är verkligen mållös :)

Först hade vi varsin konsultation och jag fick verkligen ändrat hela min behandling :) Först tänkte jag "göra lite läppar" och botox men Jean tyckte absolut inte mina läppar behövde något, utan föreslog lite mer markerade kindben. Även fillers i mungipan för att få "mer harmoniska" drag. Därefter föreslog han mindre botox i pannan, han tyckte hellre jag skulle välja behandling till käkmusklerna? Haha, jag hade inte en aning men han tog fram massa papper och ritningar för att förklara. Så jäkla skönt med någon som inte "vill sälja" utan verkligen, genuint tycker det är kul att "bevara och framföra" ens egna drag. Jag har verkligen lärt mig massor av nytt idag!
Tänk alla, alla salonger jag vart på som gladeligen "bara" sprutar som på löpande band. Jag som kund har ju egentligen inte alls stor kunskap om hur man verkligen kan utnyttja alla tekniker, men idag fick jag verkligen lära mig!
Det va ingen stress, haha nästan så att jag ville skynda på behandligen i slutet :) Men Jean va så otroligt noga med allt. Alla "ingrepp" skulle noga dokumenteras med fotografier och ritningar...

Sorry, men det blir inte mycket mer skrivet idag. Min intervju med Vanessa Lopez läggs på is några dagar... Vi hade fullt upp idag :)

Jag har en miljon bilder, men sparar dom till imorron... Är helt död nu... :)

Papper, papper. Jag slipper tydligen aldrig undan. Varenda jäkla gång måste man fylla i papper :)
 IPL Laser, tar bort pigmentförändringar:


Kikar lite på resultatet, man ser redan skillnad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar